Beleving en emotie bepalen het succes

Voor een succesvolle exploitatie van uw horecagelegenheid is sfeer en beleving een bepalend ingrediënt. Verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Het kan een geheelnieuwe dimensie geven aan het interieur, dat ver voorbij gaat aan de praktische aspecten.
Creëer dynamische, visuele statements en verrijk de stemming en atmosfeer door verlichting met verbeelding te gebruiken. Een doordacht lichtplan geeft een ruimtemeer flexibiliteit. Met een druk op de knop verandert u een ruimte van functioneel verlicht naar stemmige en sfeervol. En voert u dit idee nog verder door, dan ontstaat de mogelijkheid om binnen een ruimte verschillende stemmingen op te roepen. De ruimte is zo op meerdere manieren te gebruiken, met nieuwe omzet kansen tot gevolg.
DMX PRODUCTION heeft een uitgebreid assortiment armaturen voor uw café of barverlichting. Zo zetten we het lichtontwerp - indien gewenst - direct om in een complete verlichtingsinstallatie. Wij werken hiervoor met onze samenwerkingspartners of met uw (huis)installateur.
Neem contact met ons op voor de beste sfeerverlichting in uw café of bar.Copyright DMX PRODUCTION